:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
..
:: کسب حکم قهرمانی توسط ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/31 |

کسب مقام قهرمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان در اولین المپیاد ورزشی بین دانشگاه‌های استان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در اولین المپیاد ورزشی بین دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان که به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، مقام قهرمانی را کسب کرد.

پایگاه خبری وبدا- زنجان، به مناسبت هفته سلامت و گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت استان، اولین المپیاد ورزشی بین دانشگاه‌­ها و موسسات آموزش عالی استان زنجان به همت هیئت ورزش‌­های دانشگاهی استان و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور دانشگاه­‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان در رشته‌­های بدمینتون، تیراندازی، دارت، فوتبال دستی و تنیس روی میز (ویژه برادران و خواهران) برگزار شد و با قهرمانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به پایان رسید.
لازم به ذکر است، در پایان این رقابت­‌ها تیم­‌های ورزشی دانشگاه زنجان و دانشگاه پیام نور زنجان به ترتیب  مقام‌­های دوم و سوم را از آن خود کردند.

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA